OVER ONS

Gebr. van Veldhuizen Transport B.V. is al sinds 1902 actief in het transport. Wat aan het begin van de vorige eeuw begon met paard en wagen, is nu een groot professioneel bedrijf met een indrukwekkend wagenpark. Bij ons 100-jarig bestaan in 2002 zijn we bij koninklijk besluit benoemd tot ‘Hofleverancier’.

Wij staan voor u klaar met de volgende diensten:
• Distributie door de Benelux met eigen wagens. Deze zijn allen voorzien van een laadklep en voldoen vanzelfsprekend aan de laatste milieueisen.
• Dankzij een betrouwbaar netwerk van vaste partners kunnen wij ook expeditie door de rest van Europa en zelfs wereldwijd voor u verzorgen.
• Koeriersdiensten
• Dedicated transport
• Warehousing

We zijn een platte organisatie met korte lijnen en betrokken medewerkers. Prettig zaken doen voor u als klant: u heeft altijd direct contact met uw eigen planner.

En we investeren veel in moderne automatisering. Zo werken we met een geavanceerd Transport Management Systeem, aangevuld met een plansysteem en Online Order Entry waarmee onze klanten direct toegang hebben tot het systeem. Bovendien zijn al onze voertuigen voorzien van een boordcomputer met Track & Trace.

Naast betrouwbaarheid en kwaliteit is ook aandacht voor het milieu een belangrijk speerpunt voor ons: als sinds 1998 rijden wij met veel succes met een hybride vrachtwagen.